Woningbouw

Moderne woningbouw moet voldoen aan veel eisen. Bewoners verlangen optimaal wooncomfort en worden daarin ondersteund door tal van technieken. Elektrotechniek is daarbij een belangrijke schakel. Onze klanten verlangen tijdloze installaties die op lange termijn optimaal functioneren. Het belang van lage energiekosten is daarbij evident, dit gekoppeld aan veiligheid en rendement op lange termijn. De Bont elektrotechniek zorgt voor effectieve aanleg van uitstekend renderende installaties in nieuwbouw.

Woningbouw en De Bont Elektrotechniek

Sinds de oprichting in 2000 heeft De Bont ruime ervaring met woningbouwprojecten voor aannemerij, MKB, tal van instellingen en organisaties en particulieren. De vele projecten variëren van grote aantallen woningen in een complete wijk of straat tot meer kleinschalige opdrachten binnen een enkel woonhuis of luxueuze villa. De uitgebreide kennis van elektrotechniek en uitstekende oplossingen zorgen voor totaalontzorging. Ieder facet van een opdracht is tot in de puntjes geregeld. Van de intake en het advies tot de uitvoering en oplevering. De goed opgeleide en ervaren elektrotechniek specialisten van De Bont zorgen daarvoor.

Scherpe prijs, hoge service, juiste kwaliteit

De Bont zorgt voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl