Utiliteit

Utiliteit is afgeleid van de Engelse term utility. Hiermee worden gebouwen bedoeld die voor een bepaald nut zijn bedoeld. Kantoorgebouwen, scholen en opleidingsinstituten, overheidsgebouwen, fabrieken en bedrijfsgebouwen vallen onder deze categorie. Voor elektrotechniek binnen de utiliteitsbouw is een brede kennis noodzakelijk, vanwege het grote scala aan mogelijkheden en behoeften.

Utiliteit en De Bont Elektrotechniek

Vanaf 2000 deed De Bont Elektrotechniek ruime ervaring op met utiliteitsprojecten voor aannemerij, MKB, instellingen en organisaties. In al die jaren waren we zeer actief in tal van projecten. Van kantoorgebouwen tot ziekenhuizen, van scholen tot zorginstellingen. Bij deze projecten is het uitermate belangrijk dat installatiewerk exact volgens schema wordt uitgevoerd. De tijdsdruk mag nimmer ten koste gaan van de kwaliteit. De werkwijze van De Bont garandeert een vloeiende voortgang. Dit gebeurt door een goede inventarisatie van behoeften, een professionele voorbereiding, een adequate planning, stipte uitvoering en oplevering. Ieder facet tot in de puntjes geregeld. Daarmee zorgt De Bont voor totaalontzorging en dik tevreden opdrachtgevers.

Scherpe prijs, hoge service, juiste kwaliteit

De Bont zorgt in de utiliteitsbouw voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl