Renovatie

Renovatieprojecten zijn specifiek gericht op verbetering: het resultaat dient te zorgen voor een duidelijke verhoging van woon- of werkcomfort. Daarnaast biedt renovatie uitstekende mogelijkheden om ook de veiligheid en het rendement te verhogen. De Bont elektrotechniek zorgt voor een effectieve aanleg van elektro installaties in zowel klein- als grootschalige renovatieprojecten.

Renovatie en De Bont Elektrotechniek

Sinds de oprichting in 2000 heeft De Bont ruime ervaring met renovatieprojecten voor aannemerij, MKB, tal van instellingen en organisaties en particulieren. Deze projecten zijn veelal nadrukkelijk gericht de verbetering van woon- en werkcomfort. De vele innovaties op het gebied van elektrotechniek dragen hier toe bij, ze verhogen vaak niet alleen het comfort, maar leveren ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de veiligheid en zeker ook het rendement. Naast een veilige bekabeling, de mogelijkheden voor geïntegreerde aardlekbeveiliging en bijvoorbeeld ook anti-inbraak en alarmsystemen, zijn op afstand bedienbare systemen hiervan goede voorbeelden. De goed opgeleide en ervaren elektrotechniek specialisten van De Bont beschikken niet alleen over ervaring, kennis en kunde, maar zijn ook gewend om uitstekend samen te werken met vaak tal van onderaannemers die bij renovatieprojecten worden ingeschakeld.

Scherpe prijs, hoge service, juiste kwaliteit

De Bont zorgt ook bij renovatieprojecten voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl