De Bont Prefab

Prefabriceren en assembleren van elektrotechnische installaties

De Bont Elektrotechniek verzorgt het prefabriceren en assembleren van elektrotechnische installaties. Onze elektrotechnische specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw installatie efficiënt en professioneel te prefabriceren en assembleren.

Prefab vanuit 3D-ontwerp

Vanuit een 3D-ontwerp wordt het benodigde elektrotechnische leidingwerk in onze werkplaats in kaart gebracht en samengesteld. Hierdoor kunnen wij de installatie snel en efficiënt produceren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Installatie op bouwplaats

Vervolgens wordt deze prefab installatie op de bouwplaats verwerkt in het elektrotechnische project. Dit zorgt voor een snellere installatieprocedure, minder fouten en een lagere kostprijs. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en geven professioneel advies. Wij communiceren duidelijk met onze klanten en houden hen op de hoogte van de voortgang van de installatie.

Advies en offerte

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Wij geven u altijd een prijsopgave voor de installatie van uw elektrotechnische installatie, zonder verrassingen achteraf. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het prefabriceren en assembleren van elektrotechnische installaties, kunt u er zeker van zijn dat u bij De Bont Elektrotechniek in de beste handen bent. Wij zorgen voor een snelle, efficiënte en professionele installatie van uw elektrotechnische installatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl