De Bont Elektrotechniek: een betrouwbare en veelzijdige partner

Bij de start van De Bont Elektrotechniek in 2000 had oprichter Alwin de Bont een heel duidelijk doel. Hij wilde – met een team van vakbekwame, gemotiveerde en deskundige medewerkers – zorgen voor een optimale dienstverlening aan een grote groep hechte klanten. Begrippen als vakwerk, kwaliteit, flexibiliteit, maar zeker ook werkplezier staan hierbij voorop.

Deze doelstelling en de manier van werken zorgde voor een gestaag groeiende groep van klanten. Hun tevredenheid over De Bont Elektrotechniek vertaalt zich in tal van aanbevelingen bij nieuwe partijen en in vervolgopdrachten die worden gegund.

Totaalaanbieder van elektrotechniek

De Bont groeide uit tot een totaalaanbieder van elektrotechniek die actief is op het terrein van woningbouwrenovatiedomoticautiliteit en duurzame oplossingen.

Inmiddels bestaat het team van de Bont uit meer dan 50 deskundige en vakbekwame medewerkers.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

Complete elektra in Middelharnis!

Complete elektra in Middelharnis!

In deze nieuwbouwwoningen mochten wij in opdracht van Roggeband Bouw de complete elektrotechnische installaties verzorgen. Wij wensen de bewoners heel veel woongenot toe!

Lees meer

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl