De Bont NEN3140 Keuringen<br />

NEN3140 Keuringen (incl. scope keuringen)

De Bont Elektrotechniek is gespecialiseerd in NEN3140 keuringen van bedrijfsmiddelen, inclusief alle Scope keuringen. Wij zijn erkend door de Nederlandse Normcommissie en beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze keuringen efficiënt en professioneel uit te voeren.

Verplichting voor (chemische) industrie, bouw en utiliteit

De NEN3140 keuring is verplicht voor bedrijfsmiddelen die worden gebruikt in de (chemische) industrie, bouw en utiliteit. Deze keuring is bedoeld om te controleren of deze middelen veilig en betrouwbaar zijn en of ze voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig

Ons onderscheidend vermogen is onze snelheid en efficiëntie. Wij zorgen ervoor dat de keuringen snel worden uitgevoerd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zodat u nooit stil komt te liggen. Onze elektrotechnische specialisten zijn altijd bereid om u te helpen en geven professioneel advies.

Advies en offerte

Door onze jarenlange ervaring en expertise in de NEN3140 keuringen, kunt u er zeker van zijn dat u met De Bont Elektrotechniek de juiste partner heeft. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsmiddelen veilig en betrouwbaar zijn en voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl