De Bont Groepenkastenbouw

Groepenkastenbouw

De Bont Elektrotechniek verzorgt de assemblage, bouw en installatie van groepenkasten voor elektrotechnische installaties in een breed scala van gebouwen, waaronder kantoorgebouwen, scholen, overheidsgebouwen, fabrieken en particuliere woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van benodigde elektrotechnische installaties in deze gebouwen en zorgen ervoor dat deze te allen tijde betrouwbaar en efficiënt functioneren.

Elektrotechnische specialisten

Onze elektrotechnische specialisten zijn gekwalificeerd en ervaren in het werken met groepenkasten en weten precies hoe zij deze moeten assembleren, installeren en onderhouden. Zij zorgen ervoor dat de groepenkasten voldoen aan de laatste normen en regelgeving en dat deze aansluiten op de rest van de elektrotechnische installaties in het gebouw.

Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service

Ons onderscheidend vermogen is de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, hoge service en persoonlijke benadering van onze elektrotechnische specialisten. Wij houden daarbij altijd korte lijnen met u als klant, om er zeker van te zijn dat het resultaat naar wens is. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor vragen bij eventuele storingen en zorgen wij vervolgens voor een snelle en efficiënte oplossing.

Advies en offerte

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare elektrotechnisch bedrijf voor de assemblage, bouw en installatie van groepenkasten voor uw gebouw, dan bent u bij De Bont Elektrotechniek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl