Duurzame oplossingen

Het besef van het belang en de noodzaak om het milieu niet onnodig te belasten heeft ook op het gebied van de elektrotechniek voor veel innovatieve en duurzame oplossingen gezorgd. Zonnepanelen, verlichtingsbesparingen en bijvoorbeeld laadpunten voor elektrische auto’s zijn hier voorbeelden van. Er bestaan tal van systemen die zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Duurzame oplossingen door De Bont Elektrotechniek

Al in een vroeg stadium onderkende De Bont Elektrotechniek het belang van duurzaamheid en werden onze specialisten geschoold in de betreffende installatietechnieken. Ook op dit terrein kunnen we voor onze opdrachtgevers alle zorgen wegnemen. We inventariseren de huidige en toekomstige behoeften, geven advies over de juiste oplossingen en regelen verder alles tot in de puntjes. Van voorbereiding tot uitvoering en oplevering. Zo wordt niet alleen het milieu gespaard, maar worden ook aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd. Investeringen in duurzame oplossingen verdienen zich dus op meerdere terreinen terug.

Scherpe prijs, hoge service, juiste kwaliteit

De Bont zorgt ook op het gebied van duurzame oplossingen voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Beste klanten, bedankt voor het vertrouwen in ons team het afgelopen jaar! We wensen je fijne feestdagen en alvast een voorspoedig 2023! 

Lees meer

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl