De Bont Zonnepanelen

Zonnepanelen

De Bont Elektrotechniek verzorgt de installatie van zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en organisaties. Onze elektrotechnische specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw zonnepaneleninstallatie efficiënt en professioneel te installeren.

Juiste kwaliteit, hoge service

Ons onderscheidend vermogen is de kwaliteit van de zonnepanelen, omvormers en benodigde bevestigingsmaterialen die we gebruiken. De hoogwaardigheid van deze materialen zorgen voor een optimale opbrengst van uw zonnepaneleninstallatie. Bij de installatie is voor ons service en communicatie enorm belangrijk. Ons team is staat voor u klaar bij vragen en geeft waar nodig ondersteuning en advies. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde op de hoogte blijft van de voortgang van de installatie.

Scherpe en eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Wij bieden u altijd eerst een vrijblijvend advies en prijsopgave voor de installatie van uw zonnepanelen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring en expertise in de installatie van zonnepanelen en algemene elektrotechniek, kunt u er zeker van zijn dat u bij De Bont Elektrotechniek in de juiste handen bent. Wij zorgen voor een duurzame en rendabele investering in uw energieopwekking. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Overige duurzame elektrotechnische oplossingen

Ook voor andere duurzame elektrotechnische oplossingen, bent u bij De Bont Elektrotechniek aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan besparende verlichting en laadpunten voor elektrische auto’s. Wilt u weten wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en voorstel.  

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl