Domotica

Vooral de laatste jaren wordt techniek ingezet om de kwaliteit van wonen en werken te verbeteren. Domotica stelt de gebruiker in staat om tal van zaken in woning of bedrijfsgebouw te beheren. Dit kan op locatie maar ook op afstand. Bij Domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in het pand (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf (internet, alarmering, telefonie, televisie, etc.).

Domotica door De Bont Elektrotechniek

De Bont heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot Domotica specialist. Onze technici genoten op dit terrein een goede opleiding en blijven up-to-date met betrekking tot de laatste technieken. Deze kennis en een ruime ervaring worden toegepast in tal van domotica projecten voor aannemerij, MKB, instellingen en organisaties (scholen, woningstichtingen en gemeenten) en voor particulieren. Ook hier levert De Bont totaalontzorging, waarbij ieder facet tot in de puntjes is geregeld. Van intake en advies, tot voorbereiding, planning, uitvoering en oplevering.

Scherpe prijs, hoge service, de juiste kwaliteit

De Bont zorgt ook op het terrein van Domotica voor de juiste kwaliteit en verleent daarbij een hoge service. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de scherpe prijs die voortvloeit uit onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Enerzijds is deze persoonlijk, anderzijds gebeurt dit door uitgekiende automatisering binnen onze organisatie.

Contact

De Bont Elektrotechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Jan Asselbergsweg 3
5026 RP Tilburg

t. 088 8080900
e. info@debontelektrotechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Elektrotechniek is samen met De Bont Beveiligingstechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Beveiligingstechniek: debontbeveiligingstechniek.nl